Menu

iPhone 8 hitter ikke vildt

september 26, 2017 - Nyheder

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke længe siden, at Apple sendte den hypede iPhone 8 på gaden. Den er solgt i mange millioner eksemplarer, alligevel har interessen langt fra været så stor, som det har været tilfældet når Apple sender en ny iPhone på gaden. Det kan der naturligvis være mange grunde til. Der er naturligvis flere grunde til at interessen ikke er helt så ekstrem som den tidligere været.

For det første er der nok nogen der vil mene, at forskellen på en iPhone 8 ikke er voldsom i forhold til en iPhone 7. Men den helt store grund er nok alligevel, at de samtidig med iPhone 8 som bekendt også annoncerede iPhone X der kommer senere på året, og som er banebrydende og ikke bare en mindre opdatering.

Selvom et hurtigt tjek ved blandt andre Telia og 3 mobil viser, at den bestemt ikke er udsolgt, og kan leveres inden for få dage, så slår Apples øverste chef Tim Cook dog alligevel fast, at han er tilfreds med salget. Tidligere annoncerede de glædeligt, hvor mange der var blevet solgt af deres mobiler, men det er efterhånden nogle år siden, at de stoppede med det. Så selvom Tim Cook ikke vil ud med hvor mange der er blevet solgt, så siger han at salget er tilfredsstillende. Faktisk sagde han for nyligt at han ikke kunne være mere begejstret, så kan man lægge det i det hvad man vil.

Der er uden tvivl mange der vente spændt på den kommende iPhone X også selvom den kommer til at koste mere end 10.000. Hvordan salget kommer til at gå med den vil resten af året vise.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *