Menu

Apple Pay tæt på lancering

oktober 19, 2017 - Nyheder
Apple Pay tæt på lancering

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For ikke så mange årtier siden foregik mere eller mindre al betaling i butikker med kontanter, hvis man da ikke lige betalte med check eller fik på kredit. Så gjorde dankortet sit indtog, og i dag er der langt færre kontanter i butikkerne, mens korttransaktioner står for den absolut største del af betalingerne.

Inden for de seneste par år er der så sket en ny udvikling, og mobilepay begynder også at vinde mere og mere frem. Ideen om at man ikke behøver have andet end sin telefon med ud og handle appellerer til mange, og (meget) snart kan endnu en spiller være på vej.

Der har længe været skrevet og snakket om Apple Pay, et betalingssystem der er udviklet af Apple, og er indbygget i iPhone og Apple watch, og som gør det muligt at betale endnu lettere, end det er med mobilepay.

Apple har tidligere meldt ud, at det bliver lanceret i løbet af 2017, og meget tyder på, at det nu er tættere på, end mange måske lige gik og troede. Det svenske medie MacPro mener nemlig at vide, at Apple Pay bliver lanceret i Danmark, Sverige og Finland allerede i næste uge (uge 43).

Det er tidligere blevet meldt ud, at Nordea bliver samarbejdspartner i Sverige, og meget tyder på, at det samme bliver tilfældet i Danmark. Selvom det endnu ikke er meldt ud fra hverken Apple eller Nordea, giver det bedst mening, at de vælger en fælles samarbejdspartner i Norden, og her er Nordea det mest åbenlyse valg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *