Menu

Lad vær med at tjekke ind på ferien

oktober 22, 2019 - Nyheder
Lad vær med at tjekke ind på ferien

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan være meget svært at lade være, og det er da også fristende at tjekke ind, når man er ude og rejse. Vennerne og familien skal jo lige have lov til at blive misundelige, over at du er et lækkert sted. Det kan dog være en rigtig dårlig ide, i hvert fald hvis du gerne vil undgå at skulle ringe til politiet, forsikringsselskabet og et låsesmed, når du kommer fra ferie.

At tjekke ind på en destination langt fra dit hjem på på Facebook eller Instagram, er nemlig nærmest en invitation til indbrudstyve. Du viser nemlig ikke blot at du har det lækkert, du viser også, at der ikke er nogen hjemme. Ferierne er højsæson for indbrudstyve, da det er her, at der er mange tomme huse. Det kan naturligvis hjælpe meget, at du har en lukket profil, så det kun er dine venner, der kan se dine opslag, men det er langt fra alle, der har valgt at have dette.

Netop det at man ikke skal tjekke ind, er faktisk også er et de råd som de giver hos Det Kriminalpræventive råd giver. Blandt de andre råd de har, er at man skal sørge for at ens låse er sikre, så selvom du ikke har haft indbrud kan det være en god ide at ringe til låsesmed og få lavet et tjek. Et andet godt råd er, at man har bevægelsessensorer på lyd ved hoveddør. Har man dette skaber det opmærksomhed, hvis nogen nærmer sig hoveddøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *