Menu

Google Mobil hjalp ikke aktien

oktober 16, 2017 - Uncategorized
Google Mobil hjalp ikke aktien

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når det kommer til smartphones, er der ikke nogen tvivl om, at det er Apples iPhone, der løber med langt de fleste overskrifter, når de sender en ny model på gaden, eller rettere fra det øjeblik, at de præsenterer den ved deres stort anlagte Apple Events. Det fik dog også en hel del opmærksomhed, da Google (ret beset var det selskabet bag Google, Alphabet, der stod for eventet) for et par uger siden ved et stort hardware event præsenterede deres nye Google Mobil.

Smartphone og meget mere

Der blev præsenteret mange ting på “Made-By” eventet, blandt andet trådløse earbuds, højtalere, laptop og andet, men de fleste overskrifter kom alligevel på baggrund af præsentationen af Pixel 2, der er deres nye “store” satsning på det stærkt konkurrenceprægede marked. Den store satsning er nemlig ikke så stor, som man kunne forvente fra et selskab af den størrelse.

Der er eksempelvis mange danske tech interessede, der har fuldt begivenheden med spænding og efterfølgende, har holdt godt øje med, hvornår de har kunne få fingre i produkterne, og her kommer det helt store problem så. Google, altså Alphabet, kommer nemlig slet ikke til at satse helhjertet på produktet. Således kommer det ikke til Danmark, så hvis man vil have fingere i en Pixel 2, bliver det altså en importeret version.

Aktiemarkedet har valgt at straffe Google aktien, og mange mener netop at dette er grunden til det. Altså ikke at Pixel 2 ikke kommer til Danmark, hvilket trods alt ikke bidrager med mange milliarder til omsætningen, men Danmark er langt fra det eneste land der er blevet forbigået. Dette sender et signal om, at Alphabet måske ikke har de helt vilde forventninger til modellen, da de i så fald givetvis ville gå ud med en stor global lancering, og derfor har Google aktien altså også måtte se sig straffet.

 

 

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *