Menu

Facebook klar med ansigtsgenkendelse

oktober 2, 2017 - Facebook, Nyheder
Facebook klar med ansigtsgenkendelse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du har fulgt lidt med i technyheder for nyligt, så er du nok klar over at iPhone snart kommer med en iPhone X, der bliver deres vildeste smartphone til dato (hvilket de vist har sagt hver gang de har udsendt en). En af de nye features i den kommende iPhone X er blandt andet at den kommer til at være med ansigtsgenkendelse, så man ikke skal taste hverken kode eller bruge fingeraftryk for at få adgang til sin telefon.

Apple er måske der trækker de største overskrifter, men de er langt fra de eneste der arbejder med teknologien. Kinesiske Huawei har blandt andet udtalt, at deres kommende modeller vil have det, og at det vil komme til at virke bedre end det gør ved Apple.

Facebook hopper med

Det er dog langt fra kun de store telegiganter, der arbejder med ansigtsgenkendelsesteknologien. Blandt andre man ikke kan undgå er Facebook, som arbejder med teknologien, hvilket skal gøre det mere sikkert at bruge det sociale medie.

Lige nu er Facebook i gang med en omfattende testfase med teknologien, som de naturligvis skal være helt sikker på fungerer ordenligt, inden de breder det ud til de milliarder af brugere, der er verden over.

Det forlyder at det blandt andet primært er noget der skal bruges, hvis man skal lave en recovery eller lignende af ens konto, så de kan være sikre på, at det er den rette person der får adgang. Der er altså ikke meget der tyder på, at ansigtsgenkendelse kommer til at erstatte den almindelige kode, som vi kender det i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *