Menu

De to bedste lavpris værktøjer til at holde styr på søgemaskineplaceringerne

april 8, 2019 - apps
De to bedste lavpris værktøjer til at holde styr på søgemaskineplaceringerne

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvilken position du har i søgemaskinerne er bestemt ikke ligegyldig. Nu bedre placering, nu flere besøgende. Men har du styr på hvilke søgeord og søgefraser, som dit website rangerer på den dag i dag? Hvis ikke, kunne det være en idé at investere i et værktøj, der kan holde styr på positionerne for dig. Den slags værktøjer findes der heldigvis massere og det er et værktøj der er nødvendigt, for alle der går op i arbejdet med SEO og organisk synlighed i søgemaskiner.

Den billige dreng i klassen, SERPreme.io

Første værktøj er et klassisk cut the bullshit værktøj, der udelukkende fokuserer på det ene element, at holde styr på dine placeringer i søgeresultaterne. Der er ingen ekstra værktøjer med i pakken, som hæver prisen. Også netop derfor, er SERPreme.io, umådeligt interessant for alle, der har et behov for at spore sine søgeord, men som ikke har et stort budget.

Hos SERPreme.io, er det muligt udelukkende at tracke på et enkelt søgeord, uden at du skal betale for flere søgeord. Det er umiddelbart det eneste værktøj af sin slags, der ikke har et minimum antal keywords. Læg så oven i, at det kun koster 0.09 US cents, at tracke et søgeord, hvad der svarer til lidt over 50 danske øre, ja så har du, nok verdens billigste low end søgeordsplaceringsværktøj.

Besøg SERPreme.io, klik her.

Brug for lidt flere grafer til en højere pris?

Har du et større behov og vil du vise mere avancerede grafer, er værktøjet antranks.com også ved at se nærmere på. Prisen er markant højere end SERPreme.io, til gengæld, får du lidt flere grafer, du kan pryde din rapportering med, det kan have en høj værdi for nogen og derfor er værktøjet med her.

Besøg Antranks.com, klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *