Menu

Har du brug for sjov til din fest? Her er de bedste festspil apps

juli 19, 2018 - apps
Har du brug for sjov til din fest? Her er de bedste festspil apps

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Lad os bare være helt ærlige. Det er sjældent at en fest er fantastisk bare fordi der er en masse mennesker.

Der skal mad, drikkelse, pynt, musik til og ikke mindst lidt underholdning for at der kommer rigtig gang i festen

I stedet for bare at sidde stille og se fodbold og surfe de sociale medier, oven på en veloverstået festmåltid, hvorfor så ikke spille et fælles festspil på mobilen?

Er det dig der står for fodboldtfesten, årets firmajulefrokost, eller din vens polderarbend, så får du her lidt inspiration til et par sjove fest apps du kan smide på bordet.

 

HEADS UP

 

Leder du efter lidt hurtigt underholdning midt imellem hovedret og dessert, eller i reklamepausen? Heads Up udfordrer spillerne til at gætte så mange ord som muligt fra et tema sæt af spilkort. Den gættende team holder deres mobiltelefon op til deres pande, og deres venner gæter ud fra ledetrådene på skærmen.

 

Heads Up – kan prale af at have mere end 40 tema-sæt af spilkort, herunder berømtheder, film, dyr og meget mere – så der er noget for enhver smag, og du vil aldrig løbe tør for sjov.

 

Tidsforbrug: En enkelt tur varer et minut.

 

Drawful 2

 

Dette spil er en blanding af ”Cards Against Humanity” og Pictionary. Dette multiplayerfestspil udfordrer spillerne til at tegne underlige og sjove og til tider upassende figurer, såsom “slanger på et fly” eller “pis og pøller”

 

Når din (sandsynligvis forfærdelige) tegning kommer op på skærmen, skriver de andre spillere, hvad de synes, det er. Så prøver alle at vælge det rigtige svar fra alle gæt.

 

Tidsforbrug: En gruppe på fem spillere kan fuldføre en fuld runde på cirka 20 minutter.

 

Just Dance Now

 

Hvis din familie kan lide at rører sig, er Just Dance Now sandsynligvis det du har brug for. Alt du behøver er din smartphone og en internet for at komme i gang med at danse til dine yndlings hits.

 

Just Dance Now-biblioteket kan prale af mere end 300 sange, og nye sange tilføjes hver måned. Du kan spille med så mange mennesker som du har lyst til. Hvis du ønsker at forbrænde noget af det  store festmåltid, er der en  ”HealthKit-funktion”, med maks bevægelse.

 

Tidsforbrug: Et par minutter pr. Sang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *